Dan Sumikowski

dan-sumikowski

Dane

  • Wiek: 62
  • Wzrost: 182
  • Kolor oczu: szare

Umiejętności

Nurek / płetwonurek
Żeglarstwo

Opis

Filmografia

Obsada aktorska

  • 2016 BELFER Serial fabularny Obsada aktorska (pracownik Kumitylu) 2, 6, 9
  • 2016WOŁYŃ Film fabularny Obsada aktorska
  • 2014NA SYGNALE Serial fabularny Obsada aktorska (Marcinkowski) 20
  • 2014POD MOCNYM ANIOŁEMFilm fabularnyObsada aktorska (menel; w napisach nazwisko: Sunikowski)
  • 2013DROGÓWKA Film fabularnyObsada aktorska (w napisach nazwisko: Sunikowski)
  • 2011 WYJAZD INTEGRACYJNY Film fabularny Obsada aktorska 2010
    MAŁA MATURA 1947  Film fabularny Obsada aktorska (kolejarz u Izy), Współpraca rekwizytorska
  • 2010 MAŁA MATURA 1947 Serial fabularny Obsada aktorska (kolejarz u Izy) 4
  • 2008 SERCE NA DŁONI Film fabularny Obsada aktorska (pomocnik maszynisty)
  • 2008  WYDZIAŁ ZABÓJSTW Serial fabularny Obsada aktorska (hiena cmentarna) CMENTARZ (38)
  • 2007HALO, HANS! CZYLI NIE ZE MNĄ TE NUMERY! Serial fabularny Obsada aktorska (rzeźnik z Małej Wsi; w napisach nazwisko: Sulikowski) POLOWANIE NA BESTIĘ (7)
  • 2004 DALEKO OD NOSZY Serial fabularny Obsada aktorska (pacjent) WIELKIE POWITANIE (14), DWAJ PANOWIE PRE... (15), TEST NA INTELIGENCJĘ (16), SERIA PRÓBNA (17), BEZNADZIEJNY PRZYPADEK (18), POGROMCA WAMPIRÓW (19), ETYLINA 95 (20), FEMINISTKA AKTYWISTKA (21)
  • 2004 DZIUPLA CEZARA Serial fabularny Obsada aktorska (okazany) FAŁSZYWY BANKNOT (6)
  • 2004 KAROL. A MAN WHO BECAME POPE Film fabularny - telewizyjny Obsada aktorska (hutnik), Rekwizyty
  • 2003DALEKO OD NOSZY  Serial fabularny Obsada aktorska (pacjent) TERAPIA WSTRZĄSOWA (1), NAJLEPSZE ŻYCZENIA (2), SPEED - NIEBEZPIECZNE TĘTNO (3), GEST SPONSORA (4), OGÓLNOPOLSKIE ZAWODY (5), PIĄTEK TRZYNASTEGO (6), NARZECZONY ORDYNATORA (7), MODNE UCHO (8), KONIEC Z PALENIEM (9), NIEZDROWY ŚMIECH (10), PODWÓJNY ROMANS (11), CZARNY KOT (12), TRUDNE PRZEBUDZENIE (13)
  • 2003PSIE SERCE Cykl fabularny Obsada aktorska ("zbój") BEMOL
  • 2003 SZPITAL NA PERYPETIACH Serial fabularny Obsada aktorska (pacjent; nie występuje w napisach) CHOROBA DZIECIĘCA (19), TEST CIĄŻOWY (21), CIEMNA RANDKA (22), SUPER PIELĘGNIATOR (23), CÓRKA WICEPREMIERA (24), MISS SZPITALA (25), URWANA SPRAWA (26), MALEŃKI ZACIEK (27), BRAT CYRKOWCA (28), MAGICZNE DRZWI (29)
  • 2002 KRÓL PRZEDMIEŚCIA Serial fabularny Obsada aktorska (sanitariusz) BOYSBAND (10)
  • 2002 KRÓL PRZEDMIEŚCIA Serial fabularny Obsada aktorska (głos Miecia) STREFA X (13)
  • 2002 SZPITAL NA PERYPETIACH  erial fabularny Obsada aktorska (pacjent; nie występuje w napisach)
    DUCH SIOSTRY GERLACH (14), POJEDYNEK POD CHOINKĄ (15), WYSTRZAŁOWY BAL (16), GURU Z GÓR (17), ZŁOTY CZŁOWIEK (18), ZDROWY WAŻNIAK (20), NARZECZONY ZUZANNY (30)
  • 2001 ŁZYSpektakl telewizyjnyObsada aktorska

Współpraca rekwizytorska

  •  2010 MAŁA MATURA 1947 Film fabularny Obsada aktorska (kolejarz u Izy), Współpraca rekwizytorska
  • 2010MAŁA MATURA 1947Serial fabularny Współpraca rekwizytorska
  • 2007KATYŃFilm fabularnyWspółpraca rekwizytorska

Asystent rekwizytora

  • 2010CHICHOT LOSUSerial fabularnyAsystent rekwizytora
  • 2008 - 2013CZAS HONORU Serial fabularny Asystent rekwizytora (odcinki: 1-39)

Dyżurny planu

Rekwizyty

Zdjęcia