Daniel Mendygrał

Dane

  • Wiek: 26
  • Wzrost: 179
  • Kolor włosów: blond
  • Kolor oczu: niebieskie

Umiejętności

Prawo jazdy kat. B
Jazda na łyżwach
Jazda na rowerze
Jazda na rowerze górskim
Jazda na rolkach
Pole dance
Piłka nożna
Piłka ręczna
Siatkówka
Skateboarding
Taniec

Opis

KURS AKTORSKI u P. Teresy Akimowicz

Warszawska Szkoła Filmowa 2016

Filmografia:


2015 - odc. 1131 w serialu M jak miłość (rola`: kurier)
2015 - odc. 1189 w serialu M jak miłość (rola: ćpun)
2015 - odc. 93 w serialu Na sygnale (rola: poparzony)
2016 - serial Małolaty (rola: przyjaciel głównego bohatera)

Reklamy:

2018- reklama Biedronka Caritas (wolontariusz)

2016 - Reklama ALLEGRO (rola: kurier)
2016 - Reklama MBank (obsada aktorska)
2014 - Reklama Nestea Hawaje (obsada aktorska)

Zdjęcia