Dominik Bieniek

Dane

  • Wiek: 28
  • Wzrost: 170
  • Kolor włosów: brązowe
  • Kolor oczu: szare

Umiejętności

Włoski
Taniec nowoczesny
Breakdance
Angielski

Opis

  • dodatkowy język obcy: angielski - stopień średniozaawansowany
  • dodatkowe umiejętności taneczne: lyrical jazz
  • inne umiejętności: fotomodeling

Filmografia

FILMOGRAFIA;

  • 2018 JAK PIES Z KOTEM Film fabularny Obsada aktorska (marynarz)
  • 2016 NA NOŻE, Serial fabularny, Obsada aktorska (epizodyczna Kucharz)
  • 2010 MAŁA MATURA 1947, Film fabularny, Obsada epizodyczna (w napisach nie występuje)
  • 2010 MATKA TERESA OD KOTÓW, Film fabularny, Obsada aktorska (w napisach nie występuje)
  • 2008 - 2009 39 I PÓŁ, Serial fabularny, Obsada epizodyczna, 10, 17
  • 2011 UKŁAD WARSZAWSKI, Serial fabularny, Obsada epizodyczna
  • 2006-2014 I CESARONI, Serial fabularny, Obsada epizodyczna

Reklama

  • 2015 Ray Ban, sesja fotograficzna, Londyn - model
  • TVP, spot autopromocyjny abonamentu pt. "Niczego nie obejrzycie" - główna rola

Zdjęcia

Materiały filmowe

SPOT reklamowy z jego udziałem


SELF TYPE (dla zalogowanych):