Martyna Żyżniewska - Budrewicz

martyna-zyzniewska-budrewicz

Dane

  • Wiek: 34
  • Wzrost: 171
  • Kolor włosów: blond
  • Kolor oczu: niebieskie

Umiejętności

Sztuki walki
Pływanie
Taniec
Fortepian
Saksofon

Opis

Aktorka

Sztuki walki - Taekwondo

 

Filmografia

  • 2016 HISTORIA ROJA
  • 2016   BARAŻ Film fabularny – krótkometrażowy Obsada aktorska (Grażyna Sikora, żona Zygi)
  • 2016 NA SYGNALE Serial fabularny Obsada aktorska (matka) POMYŁKA (84)
  • 2016 PITBULL. NIEBEZPIECZNE KOBIETY Film fabularny Obsada aktorska (oddziałowa więzienna)
  • 2015 WESOŁOWSKA I MEDIATORZY Serial fabularny Obsada aktorska (Kinga Jakubowska; odcinki: 22)
  • 2013 DROGÓWKA
  • 2010 NA DOBRE I NA ZŁE Obsada aktorska ( Kinga )
  • 2010 SAMO ŻYCIE Obsada aktorska (Helenka )
  • 2008 WYDZIAŁ ZABÓJSTW Serial fabularny Obsada aktorska (prostytutka) MALARZ (39)
  • 2007 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (agentka) 529
  • 2002 – 2010 SAMO ŻYCIE  Serial fabularny Obsada aktorska (Helena, ekspedientka w sklepie spożywczym)
  • MALANOWSKI I PARTNERZY
  • ANNA MARIA WESOLOWSKA

Zdjęcia