Ryszard Parol

Dane

  • Wiek: 64
  • Wzrost: 175
  • Kolor włosów: siwe
  • Kolor oczu: niebieskie

Umiejętności

Włoski
Pływanie
Jazda na nartach
Prawo jazdy kat. B
Strzelectwo
Angielski
Rosyjski

Opis

Aktor niezawodowy.

Filmografia

Obsada aktorska:

  • 2016 BODO, Serial fabularny, Obsada aktorska epizodyczna
  • 2015 HOLE, Etiuda szkolna, Obsada aktorska
  • 2015 NA SYGNALE, Serial fabularny, Obsada aktorska (budowlaniec) BYĆ MĘŻCZYZNĄ (81)
  • 2014 NA SYGNALE, Serial fabularny, Obsada aktorska (robotnik)
  • 2013 ŚLUBNA GORĄCZKA, Serial paradokumrntalny, Obsada aktorska (jedna z głównych ról)
  • 2008 - 2016 OJCIEC MATEUSZ, Serial fabularny, Obsada aktorska epizodyczna
  • 2008 - 2013 CZAS HONORU, Serial fabularny, Obsada aktorska epizodyczna
  • 2003 - 2016 NA WSPÓLNEJ, Serial fabularny, Obsada aktorska epizodyczna

Teledyski - m.in. piosenek:

  • 2014 "4:30" - artysta wykownawca: Dawid Podsiadło
  • 2013 "Powiedz mi, że nie chcesz" - artysta wykownawca: Dawid Podsiadło

 

Zdjęcia

Materiały filmowe

CLIP piosenki pt. "4:30" Dawida Podsiadły


CLIP piosenki pt. "Powiedz mi, że nie chcesz" Dawida Podsiadły