Sławmir Drygalski

slawmir-drygalski

Dane

  • Wiek: 62
  • Wzrost: 171
  • Kolor włosów: blond
  • Kolor oczu: niebieskie

Umiejętności

Tenis ziemny
Siatkówka
Piłka ręczna
Piłka nożna
Koszykówka
Rosyjski
Angielski
Dubbing

Opis

Dziennikarz

filmografia

  • 2017ZGODA Film fabularny Obsada aktorska (członek komisji)
  • 2016 BARWY SZCZĘŚCIA Serial fabularnyObsada aktorska (sprzedawca) 1568
  • 2015 WESOŁOWSKA I MEDIATORZY Serial fabularny Obsada aktorska (Mirosław Pacowski; odcinki: 24)
  • 2013 SYBERIADA POLSKA Film fabularny Obsada aktorska (mężczyzna)
  • 2012 POKŁOSIE Film fabularny Obsada aktorska (mieszkaniec wioski)
  • 2011 INSTYNKT Serial fabularny Obsada aktorska (kierownik poczty)BILET DO SŁAWY (6)
  • 2009 PRZEZNACZENIE Serial fabularny Obsada aktorska (wędkarz) CÓRECZKA (9)
  • 2008 O PRAWO GŁOSU  Spektakl telewizyjny Obsada aktorska (Dyskutant)
  • 2008 WYDZIAŁ ZABÓJSTW Serial fabularny Obsada aktorska (Andrzej Jasiński) FILM (5)
  • 2007 AFERA MIĘSNA Spektakl telewizyjny Obsada aktorska (tajniak)
  • 2006 DALEKO OD NOSZY Serial fabularny Obsada aktorska (redaktor) NAJSTARSZY POLAK ŚWIATA (105)
  • 2006 SEKCJA 998Telenowela dokumentalna Obsada aktorska (dróżnik; w odcinku "Przejazd")
  • 1997 - 2017 KLAN Serial fabularny Obsada aktorska (gość na spotkaniu promocyjnym wznowienia książki Marii Lubicz pt. "Klan")

Zdjęcia