Anna Jasik

Dane

  • Wiek: 31
  • Wzrost: 162
  • Kolor włosów: ciemny blond
  • Kolor oczu: brązowe

Umiejętności

Jazda konna
Pianino
Żeglarstwo
Dubbing
Tańce latynoamerykańskie
Prawo jazdy kat. B

Opis

Aktorka. Absolwentka Warszawskiej Szkoły Filmowej.

Nadto ukończyła warsztaty dubbingowe u Ewy Sawke, Katarzyny Maternowskiej, Beaty Kozikowskiej.

 

  • język obcy: angielski - stopień podstawowy
  • dodatkowy język obcy: niemiecki - stopień podstawowy

Filmografia

Obsada aktorska:

  • 2016 BARWY SZCZĘŚCIA Serial fabularny, Obsada aktorska (klientka Bartka), 1429
  • 2003 - 2016 NA WSPÓLNEJ Serial fabularny, Obsada aktorska
  • 2015 POZNAJ SWOJE PRAWA Obsada aktorska (Emilia Dyrkacz)
  • 2015 SŁOIKI Obsada aktorska (Marianna)
  • 2015 MALANOWSKI I PARTNERZY Obsada aktorska (Kinga Prus)
  • 2013 ŚLUBUJĘ CI MIŁOŚĆ I WIERNOŚĆ Film dyplomowy w reżyserii F. Bajona - obsada aktorska (Żona)

Zdjęcia