Grażyna Budzińska

Dane

  • Wiek: 62
  • Wzrost: 170
  • Kolor włosów: brązowe
  • Kolor oczu: brązowe

Umiejętności

Jazda konna
Jazda na łyżwach
Jazda na rowerze
Taniec towarzyski

Opis

Aktorka niezawodowa.

 

  • język obcy: angielski - stopień podstawowy
  • dodatkowy język obcy: rosyjski - stopień podstawowy
  • dodatkowe zainteresowania czynne: taniec towarzyski

Filmografia

Obsada aktorska:

  • 2017 BAR MAR-TWYCH Etiuda szkolna Obsada aktorska
  • 2015 PAKT, Serial fabularny, Obsada aktorska, ODKRYCIE (5)
  • 2015 WESOŁOWSKA I MEDIATORZY, Serial fabularny, Obsada aktorska (Renata; odcinki: 20)
  • 2014 - 2016 PIELĘGNIARKI, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (odc. 190)
  • 2014 NA SYGNALE, Serial fabularny, Obsada aktorska (Urszula) 25
  • 2013 CHCE SIĘ ŻYĆ, Film fabularny, Obsada aktorska
  • 2013 DROGÓWKA, Film fabularny, Obsada aktorska (rola mówiona - kobieta na jednym z nagrań Lisowskiego; nie występuje w napisach)
  • 2012 BARWY SZCZĘŚCIA, Serial fabularny, Obsada aktorska (kobieta przy karetce pogotowia; nie występuje w napisach) 791
  • 2012 KREW Z KRWI, Serial fabularny, Obsada aktorska 1
  • 2012 PRAWO AGATY, Serial fabularny, Obsada aktorska (kobieta w Bartowicach) 12
  • 2011 M JAK MIŁOŚĆ, Serial fabularny, Obsada aktorska (pielęgniarka) 856
  • 2011 PLEBANIA, Serial fabularny, Obsada aktorska (radna) 1712
  • 2010 PLEBANIA, Serial fabularny, Obsada aktorska (kandydatka na instruktorkę fitness-klubu) 1440
  • 2008 - 2009 BRZYDULA, Serial fabularny, Obsada aktorska (nauczycielka; odcinki: 71; nie występuje w napisach)
  • 2008 PITBULL, Serial fabularny, Obsada aktorska 20
  • 2008 PLEBANIA, Serial fabularny, Obsada aktorska 1156, 1171
  • 2008 WYDZIAŁ ZABÓJSTW, Serial fabularny, Obsada aktorska (Grzelakowa, sąsiadka Agnieszki; w napisach nazwisko: Budzyńska) SYGNET (7)
  • 2007 WINA, Etiuda szkolna, Obsada aktorska
  • 2006 - 2007 POGODA NA PIĄTEK, Serial fabularny, Obsada aktorska (seria I)
  • 2006 ALE SIĘ KRĘCI!, Serial fabularny, Obsada aktorska
  • 2005 NINAS RESA, reż. Leny Einhorn, Film fabularny, Obsada aktorska
  • 2005 EGZAMIN Z ŻYCIA, Serial fabularny, Obsada aktorska 12
  • 1997 - 2016 KLAN, Serial fabularny, Obsada aktorska Obsada aktorska (2 role: pracownica Salonu Sukien Ślubnych "Beautiful Wedding" należącego do Anny Surmacz (sezon 2009/2010); klientka Zakładu Pogrzebowego "Anielska Dolina", w której jako laudator pracował Feliks Nowak (sezon 2012/2013)

 

Zdjęcia