Grzegorz Kołdrowski

Dane

  • Wiek: 36
  • Wzrost: 185
  • Kolor włosów: brązowe
  • Kolor oczu: niebieskie

Umiejętności

Keyboard
Angielski
Piłka nożna
Siatkówka
Jazda na rowerze
Jazda na motorze

Opis

Muzyk i wokalista. Śpiewa, komponuje oraz pisze teksty. Wydał 7 własnych singli.

Inżynier. Absolwent SGGW w Warszawie. 

Wolność daje mu jazda na motorze.

 

  • język obcy: angielski - biegle
  • dodatkowy język obcy: niemiecki - stopień podstawowy
  • dodatkowe czynne zainteresowania sportowe: siłownia
  • specjalne zainteresowania: militaria

Filmografia

Obsada aktorska:

  • 2020 STRACH PRZED PRZESTRZENIĄ - WYSOKOŚĆ" rola gł - Marek
  • 2020 RODZINNYH INTERES odc 101 "Wspólnik" rola Adam Zaręba
  • 2020 ROZWODY - "Rozwód pod jednym dachem" rola gł - Karol Kozłowski
  • 2020 SEKRET RODZINNY odc 136 "Matura po latach" rola Krystian, drugoplanowa
  • 2019 MIŁOŚĆ NA ZAKRĘCIESerial fabularny Obsada aktorska (Adam; odcinki: 5)
  • 2019 Rodzinny interes odc. 21- rola pierwszoplanowa kejsowa - Maciej
  • MAGAZYN KRYMINALNY 997 rola gł Stanisław Walczak
  • GLINIARZE  "trudna Miłość" - rola mordercy Czarek Kulig
  • 2018 Ukryta prawda "Uderz w stół" - Jurek (rola drugoplanowa) 
  • 2018 Gliniarze - " Zły ojciec " - Maurycy (rola drugoplanowa ) 
  • 2018 Ukryta prawda odc 521 - "Nie chcę jedynaka" - Emil (rola drugoplanowa)
  • 2017 Ukryta prawda - "Najlepszy mąż na świecie" - rola pierwszoplanowa - Jan Pulecki 
  • 2017 "Na sygnale " - epizod - rola z tekstem dziennikarz odc 158 w Pułapce
  • 2017 Gliniarze  odc 164 - "Fajrant" (rola pierwszoplanowa - Michał)
  • 2017 "Komisariat" -  "Psi przekręt " - rola drugoplanowa (opiekun schroniska dla psów)
  • 2017 Ukryta prawda odc 521  "Wioskowy Casanova" - Fryderyk (rola pierwszoplanowa)
  • 2016 GLINIARZE, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (Rafał - rola pierwszoplanowa) PODGLĄDACZ (33)
  • 2016 MAŁOLATY, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (Darek Pietrzyk - rola pierwszoplanowa) JAK W WOJSKU (38)
  • 2016 REDAKCJA, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (Kuba) 4
  • 2014 - 2016 PIELĘGNIARKI, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (Andrzej Wojnar - rola pierwszoplanowa) GRUPOWA DOLEGLIWOŚĆ (225)
  • 2014 - 2016 PIELĘGNIARKI, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (jacek Zuberski - rola pierwszoplanowa) ŚPIĄCA KRÓLEWNA (97)
    2008 - 2016 MALANOWSKI & PARTNERZY, Serial paradokumentalny, Obsada aktorska (Karol Frankowski - rola pierwszoplanowa) NARZECZONA ZŁODZIEJA (701)

Zdjęcia